https://www.high-endrolex.com/10 4 жовтня в Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля почала роботу ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Надзвичайні ситуації: безпека та захист». Захід проходить напередодні святкування визначної дати – 40-річчя з дня створення навчального | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

05.10.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

4 жовтня в Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля почала роботу ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Надзвичайні ситуації: безпека та захист». Захід проходить напередодні святкування визначної дати – 40-річчя з дня створення навчального

4 жовтня в Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля почала роботу ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Надзвичайні ситуації: безпека та захист». Захід проходить напередодні святкування визначної дати – 40-річчя з дня створення навчального закладу. Загальна кількість гостей, які прибули до академії, склала більше 50 осіб.


Участь у роботі конференції беруть представники Російської Федерації, Республіки Білорусь, Киргизької Республіки та відомчих навчальних закладів і науково-дослідних установ ДСНС України та МОН України.
Конференція розпочалася із пленарного засідання, на якому тимчасово виконуючий обов’язки ректора академії генерал-майор служби цивільного захисту Василь Миколайович Андрієнко привітав учасників із початком заходу та зазначив: «Наука є важливим ресурсом національної безпеки, фактором впливу на організаційний, технічний і технологічний рівень розвитку всіх сфер діяльності Державної служби України з надзвичайних ситуацій та системи цивільного захисту в цілому. Глибоко переконаний, що результатом спільної праці учасників конференції буде отримання нових знань і досвіду. Зичу усім нових творчих злетів, сміливих креативних ідей та їх реалізації на теренах професійної діяльності».
Пізніше, завдяки прямому відеозв’язку, учасники конференції мали змогу почути привітання та доповіді представників споріднених навчальних закладів – Гомельського інженерного інституту МНС Республіки Білорусь та Командно-інженерного інституту МНС Республіки Білорусь.
Подальша робота конференції буде проходити у чотирьох секціях: секція 1. «Прикладні наукові аспекти пожежно-профілактичної діяльності»; секція 2. «Удосконалення роботи автоматизованих систем захисту від пожеж та аварій»; секція 3. «Надійність та безпека експлуатації будівель та споруд при різних впливах. Інженерний захист населення і територій від надзвичайних ситуацій»; секція 4. «Застосування інформаційних технологій та математичних методів у вирішенні проблем попередження надзвичайних ситуацій».

 


Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10