https://www.high-endrolex.com/10 Участь у Відкритому чемпіонаті з пожежно-прикладного спорту «Нові імена» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

30.09.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

Участь у Відкритому чемпіонаті з пожежно-прикладного спорту «Нові імена»

З 26 по 27 вересня в місті Мінськ (Республіка Білорусь) пройшов Відкритий чемпіонат з пожежно-прикладного спорту «Нові імена», приурочений до 80-річчя навчального закладу. Змагання відбувалися на базі Командно-інженерного інституту МНС Республіки Білорусь. У чемпіонаті взяли участь 7 команд, серед них збірна Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля.
Змагалися спортсмени у чотирьох видах: подолання 100-метрової смуги з перешкодами, підйом по штурмовій драбині у вікно 4-го поверху, пожежна естафета 4 х 100 метрів та бойове розгортання.
Збірна академії стала першою в подоланні 100-метрової смуги з перешкодами. В особистому заліку курсанти 4 курсу Сергій Лила факультету пожежно-рятувальної діяльності став золотим призером змагань, а Євгеній Гарячук факультету пожежно-профілактичної діяльності отримав бронзу. В бойовому розгортанні академія виборола друге місце, а в підйомі по штурмовій драбині – 3 місце, з цього ж виду в особистому заліку Сергій Лила став першим.
За результатами змагань збірна команда академії стала четвертою.

 



Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10