https://www.high-endrolex.com/10 Академія зустрічала у своїх стінах перших випускників | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

30.09.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

Академія зустрічала у своїх стінах перших випускників

28 вересня в рамках відзначення 40-річного ювілею навчального закладу відбулась зустріч першого випуску Черкаського пожежно-технічного училища (нині Академія пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля ).
Випускники відвідали колишній табір «Орлятко», в якому вони в перші осінні місяці проживали і навчалися та спортивно-оздоровчу базу «Динамо», де харчувалися та набиралися сил.
Також колишнім курсантам разом з їх викладачами-ветеранами організували екскурсію академією, в якій вони робили перші кроки в освоєнні пожежно-рятувальної справи. Побували ветерани в музеї АПБ, відвідали сучасні навчальні аудиторії та лабораторії. Кожен позитивно оцінив розвиток академії, звернув увагу на те, що зараз в навчальному закладі створені всі умови для успішного навчання та отримання навичок для майбутньої професійної діяльності.
Хоча промайнуло майже півстоліття від випуску перших курсантів, кожен із них чітко пам’ятає дні навчання, перші перемоги та успіхи.

 


Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10