https://www.high-endrolex.com/10 Завершив роботу XII Міжнародний виставковий форум «Технології захисту 2013» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

27.09.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

Завершив роботу XII Міжнародний виставковий форум «Технології захисту 2013»

24 26 вересня пройшов XII Міжнародний виставковий форум «Технології захисту 2013» (м. Київ). У рамках виставки також діяли
15 Всеукраїнська конференція рятувальників та XI Міжнародна науково-практична конференція «Пожежна безпека та аварійно-рятувальна справа: стан, проблеми і перспективи» («Пожежна безпека  2013»).
На виставці демонстрували здобутки вітчизняних і зарубіжних розробників і виробників у сфері протипожежного захисту, техногенної безпеки, засобів безпеки праці, аварійно-рятувального обладнання та засобів індивідуального захисту.
У рамках виставки представники академії презентували результати діяльності наукових шкіл академії, експонати, презентаційні та агітаційні матеріали, наукову та навчально-методичну літературу, видану на базі навчального закладу. Для участі у виставці були делеговані представники академії: начальник відділу наукової роботи та міжнародного співробітництва підполковник служби цивільного захисту А.І. Ковальов, ад’юнкт капітан служби цивільного захисту Є.В. Школяр, курсант 48-го навчального взводу факультету пожежно-рятувальної діяльності рядовий служби цивільного захисту С.А. Машкін.



ВНР та МС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10