https://www.high-endrolex.com/10 В АПБ освітян вітали з професійним святом | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

04.10.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

В АПБ освітян вітали з професійним святом

4 жовтня в Центрі культури та дозвілля Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля відбулися святкові заходи з нагоди Дня працівника освіти, який відзначається щорічно у першу неділю жовтня.
Тимчасово виконуючий обов’язки ректора академії генерал-майор служби цивільного захисту Василь Миколайович Андрієнко привітав усіх присутніх і зазначив: «Дякую усім вам за тепло сердець, бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання та навчання підростаючого покоління в дусі патріотизму та любові до рідного краю, до України. Тож нехай всі, хто вчить доброму й корисному, робить це із задоволенням, на благо своєї держави».
Далі було проведено нагородження особового складу та зачитані святкові накази ректора академії, голови Черкаської обласної державної адміністрації, директора Департаменту освіти і науки Черкаської ОДА та голови Всеукраїнської асоціації ветеранів війни та МНС України.
Завершилися заходи святковим концертом. Освітян вітали кращі солісти, танцювальний колектив навчального закладу та запрошені артисти.
 

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10