https://www.high-endrolex.com/10 Перемога на змаганнях «Краща ланка ГДЗС пам’яті Ігоря Свідіна» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

30.09.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

Перемога на змаганнях «Краща ланка ГДЗС пам’яті Ігоря Свідіна»

27 вересня на базі ДПРЧ-19 ДПРЗ-1 по охороні ПАТ «Азот» м. Черкаси пройшли щорічні змагання за звання «Краща ланка ГДЗС пам’яті Ігоря Свідіна». Помірятись вправністю, швидкістю та теоретичними знаннями приїхало 27 команд з пожежно-рятувальних підрозділів Черкаської області, серед яких була команда Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля.
Змагання складалися з чотирьох етапів: залік з теоретичної підготовки, підйом по висувній драбині у вікно 3-го поверху учбової башти та рятування потерпілого за допомогою рятувальної мотузки, проведення розвідки з пошуком потерпілого і подачею ствола РС-50 до осередку умовної пожежі, оперативне розгортання ланки ГДЗС від автоцистерни з подачею двох стволів РС-50 та поразкою мішені.
За підсумками усіх етапів команда академії здобула І загальнокомандне місце. Вітаємо представників команди, курсантів 48 взводу ФПРД(Б) Дмитра Корованенка, Віктора Довженка, Владислава Шиманського; курсанта 42 взводу ФППД Олександра Скрипільова, курсанта 45 взводу ФПРД(А) Романа Романюка, курсанта 51 взводу ФЦЗ та ЗД Дениса Михєєва та водія НПРЧ прапорщика служби цивільного захисту Максима Горовенка.
 

 

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ,
фото У ДСНС України
у Черкаській області

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10