https://www.high-endrolex.com/10 Нагороди від Президента та Уряду | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

30.09.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

Нагороди від Президента та Уряду

27 вересня в адміністративній будівлі ДСНС України в м. Києві Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій генерал-полковник служби цивільного захисту Михайло Болотських від імені Президента України та глави уряду вручив державні нагороди та урядові відзнаки ряду працівників.
Так, випускник Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля 2008 року старший лейтенант служби цивільного захисту Андрій Луценко, який продовжує службу на посаді начальника караулу в м. Маріуполі, за проявлені самовідданість, мужність і відвагу був нагороджений медаллю «За врятоване життя».
Серед нагороджених були і представники АПБ – вчений секретар Григорій Чепурний та начальник 4 курсу факультету пожежно-профілактичної діяльності майор служби цивільного захисту Юрій Цибуля, які за сумлінне і високопрофесійне виконання службових обов’язків отримали заохочувальні урядові відзнаки – подяки Прем’єр-міністра України.

 


Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10