https://www.high-endrolex.com/10 Молодші сержанти першого курсу факультету оперативно-тактичної діяльності удосконалюють манеру професійного спілкування | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

30.09.2013
ЧІПБ НУЦЗУ

Молодші сержанти першого курсу факультету оперативно-тактичної діяльності удосконалюють манеру професійного спілкування

Комунікативний тренінг «Мовний етикет та ефективне професійне спілкування» для молодшого начальницького складу був розроблений та апробований провідним науковим співробітником відділу наукової роботи та міжнародного співробітництва кандидатом педагогічних наук капітаном служби цивільного захисту І.Ю. Гуріненко. Тригодинний тренінг відбувся в рамках програми вихідного дня. Головна мета комунікативного тренінгу з елементами соціально-психологічного створити умови для формування умінь та навичок ефективного спілкування з підлеглими, дотримання норм мовного етикету, розпізнавати, попереджувати та уникати мовної агресії, навчитися конструктивно сприймати критику та робити компліменти (хвалити).
Суттєва перевага тренінгової групи, в якій проходить навчання ефективній комунікації, у практичній орієнтації навчально-виховного процесу та зворотному зв’язку, оскільки тренер має можливість проконтролювати якість набутих знань, сформованих умінь та навичок. Для учасників групи молодшого начальницького складу окрім професійної підготовки тренінг дав можливість спілкування з колегами у демократичній атмосфері, обговорювати спільні проблемні питання та шукати конструктивні рішення.

 

ВНР та МС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10