https://www.high-endrolex.com/10 У Болгарії представники МНС України обговорили перспективи розвитку цивільного захисту | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

01.04.2011
ЛДУ БЖД

У Болгарії представники МНС України обговорили перспективи розвитку цивільного захисту

Делегація Львівського державного університету безпеки життєдіяльності МНС у складі заступника директора Інституту пожежної та техногенної безпеки, полковника служби цивільного захисту Бориса Болібруха та викладача кафедри пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт, капітана служби цивільного захисту Богдана Штайна взяла участь у роботі VI Міжнародної науково-практичної конференції «Цивільний захист – 2011». Захід відбувся у рамках співпраці краї-учасниць європейської асоціації ВНЗ, які працюють у галузі безпеки людини у м. Софія на базі Академії внутрішніх справ Болгарії.
В конференції взяли участь представники Німеччини, Росії, Білорусії, Сербії, Італії, США та Туреччина. Вони ділилися передовим досвідом забезпечення пожежної та техногенної безпеки, а також організацію управління у сфері цивільного захисту. На пленарних та секційних засіданнях конференції було представлено понад 100 науково-дослідних робіт більш як з десяти країн Європи.
Заступник директора Інституту пожежної та техногенної безпеки Львівського державного університету безпеки життєдіяльності МНС України Борис Болібрух розповів, що основними темами конференції були: організація і управління пожежної безпеки та захист населення під час надзвичайних ситуацій; економічні аспекти пожежної безпеки та захист населення під час надзвичайних ситуацій; підготовка спеціалістів пожежної безпеки та захист населення під час надзвичайних ситуацій; протипожежна та аварійно-рятувальна техніка та автоматика; тактика гасіння пожеж та аварійно-рятувальна діяльність; фізико-хімічні процеси та вибух; захист кризових об’єктів інфраструктури; техніка безпеки праці; надання першої медичної та долікарської допомоги постраждалим; міжнародне співробітництво в галузі пожежної безпеки та захист населення під час надзвичайних ситуацій; проблеми та організація національної системи "112" та ін.

 



Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10