https://www.high-endrolex.com/10 У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності обговорили проблеми забезпечення БЖД | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

01.04.2011
ЛДУ БЖД

У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності обговорили проблеми забезпечення БЖД

У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності відбулась міжнародна науково-практична конференція на тему "Проблеми та перспективи розвитку забезпечення безпеки життєдіяльності". Участь у ній взяли курсанти та студенти Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, Національного університету цивільного захисту України, Академії пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля, Гомельського інженерного інституту МНС Республіки Білорусь та Командно-інженерного інституту МНС Республіки Білорусь.
Основними темами для обговорення стали проблеми підвищення рівня захищеності об'єктів і населених пунктів, організація та порядок проведення аварійно-рятувальних робіт, захист населення, територій та об'єктів від надзвичайних ситуацій, моделювання явищ техногенного та природного характеру і технологій їх ліквідації, екологічні те медико-біологічні аспекти безпеки життєдіяльності, формування моральних та психологічних якостей офіцера пожежно-рятувальної служби, розробка, дослідження, випробування та впровадження вогнегасних речовин, приладів та методів їх подачі до осередку пожежі.
Участь у конференції взяли понад 100 учасників, теми доповідей яких були абсолютно різносторонніми, від «Застосування інформаційних технологій при компонуванні багатофункційної пожежної техніки» до «Використання рекультивації для відновлення девастованих ландшафтів» та ін. Розкриваючи зміст найпопулярніших тем, можна вловити тенденцію, що основна увага приділялася розгляду питань, які мають застосування у реальному часі, зокрема проведення адміністративної реформи, використання даних дистанційного зонування з підтримкою сучасних систем та технологій, проблеми екологічного виховання молоді, особливості реклами в соціальних мережах, використання невербального спілкування у протидії тероризму та багато інших.
Загалом конференція пройшла у жвавому режимі, вирішено низку важливих питань та розкриті нові аспекти уже відомих проблем.



Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10