https://www.high-endrolex.com/10 Фахівці ЛДУ БЖД МНС обговорили з освітянами питання безпеки у навчальних закладах | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

01.04.2011
ЛДУ БЖД

Фахівці ЛДУ БЖД МНС обговорили з освітянами питання безпеки у навчальних закладах

Фахівці та курсанти Львівського державного університету безпеки життєдіяльності МНС обговорили з освітянами ряд актуальних питань щодо організації заходів безпеки у навчальних закладах Львова. Захід відбувся в рамках показового дня цивільної оборони на базі школи №33 м. Львова.
Найбільш повчальним та цікавим для присутніх стало відпрацювання дій щодо організації евакуації людей. На місце умовної надзвичайної ситуації прибув пожежно-рятувальний підрозділ курсантів Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, які миттю організували евакуацію людей та розгорнули рятувальну техніку, а також продемонстрували елементи рятування людей з поверхів будівлі.
Для школярів провели тематичні заняття, конкурси та вікторини, естафети тощо. З особливою цікавістю діти оглянули пожежно-рятувальну техніку й обладнання, яке використовують курсанти МНС у навчальній та практичній роботі.
Наразі діти гартують власну свідомість на базі психолого-тренувального центру підготовки пожежних та рятувальних команд Університету, спільно з обласною телерадіокомпанією створено програму «Вектор безпеки», яка покликана розповідати людям про дії в різноманітних екстремальних ситуаціях, в школах міста та області постійно проводяться заняття з основ безпеки життєдіяльності.



Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10