https://www.high-endrolex.com/10 Ректор ЛДУ БЖД МНС М. Козяр привітав збірну з пожежно-прикладного спорту | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

30.03.2011
ЛДУ БЖД

Ректор ЛДУ БЖД МНС М. Козяр привітав збірну з пожежно-прикладного спорту

Ректор Львівського державного університету безпеки життєдіяльності МНС Михайло Козяр привітав збірну Університету з пожежно-прикладного спорту, яка виборола срібло на Чемпіонаті України.
 Під час зустрічі зі спортсменами ректор зазначив: «Наша команда пройшла довгий шлях аби стати на п’єдестал перемоги і я вам щиро вдячний за це. Одним із пріоритетних напрямів діяльності нашого навчального закладу є популяризація серед особового складу різних видів спорту, а особливо службово-прикладних, що сприяють підвищенню професійної майстерності, фізичної та психологічної підготовки фахівців у сфері цивільного захисту. Сьогодні увесь навчальний заклад пишається вашими здобутками. Бажаю вам нових перемог».
На чемпіонаті відзначився курсант Олександр Андрійчук, який виборов 1-е місце в подоланні 100м. смуги перешкод з результатом 15,43с. Ректор Михайло Козяр вручив йому значок майстра спорту та побажав подальших успіхів. Уся команда була заохочена грошовою премією, а тренер, майстер спорту міжнародного класу Віталій Борсук, який привів команду до перемоги, отримав ключі від нової квартири.

 

 



Прес-служба ЛДУ БЖД МНС
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10