https://www.high-endrolex.com/10 Семінар-тренінг для представників прес-служб підрозділів ДСНС України на тему: “Організація інформування населення з основних питань цивільного захисту” | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

22.03.2016
ЧІПБ НУЦЗУ

Семінар-тренінг для представників прес-служб підрозділів ДСНС України на тему: “Організація інформування населення з основних питань цивільного захисту”

21 та 22 березня начальник сектору зв’язків з засобами масової інформації та роботи з громадськістю підполковник служби цивільного захисту Микола Шарий бере участь у дводенному семінар-тренінгу для представників прес-служб підрозділів ДСНС України на тему: “Організація інформування населення з основних питань цивільного захисту”.
Семінар проходить в Інституті державного управління у сфері цивільного захисту в рамках проекту “Підтримка України в управлінні надзвичайними ситуаціями” Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ.
Спікером тренінгу є бізнес-тренер та викладач Володимир Дегтярьов. У перший день семінару учасники навчалися сучасним тенденціям роботи у соціальних мережах, особливостям ефективного спілкування із громадянами та представниками засобів масової інформації. Крім того, представники прес-служб ДСНС України мали можливість на практиці відпрацювати продуктивні шляхи інформування населення з питань цивільного захисту, способи реагування на негатив та критику.
Сьогодні учасники тренінгу продовжують роботу, в процесі якої проаналізують роль ЗМІ у формуванні громадської думки та принципи роботи з журналістами на місцях виникнення надзвичайних подій. Також головний редактор фотослужби Укрінформу розповість про особливості фотозйомки, співпраці із фотоагенціями.

 


Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю,
за матеріалами сайту http://www.mns.gov.ua/

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10