https://www.high-endrolex.com/10 Представники інституту взяли участь у засіданні секції з питань рятувальної справи та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій Науково-технічної ради ДСНС України | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

12.03.2016
ЧІПБ НУЦЗУ

Представники інституту взяли участь у засіданні секції з питань рятувальної справи та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій Науково-технічної ради ДСНС України

11 березня в Управлінні ДСНС України у Черкаській області в режимі відеоконференції відбулося засідання секції з питань рятувальної справи та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій Науково-технічної ради ДСНС України. Черкаський інститут пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля Національного університету цивільного захисту представляли: заступник начальника факультету начальник кафедри тактики та аварійно-рятувальних робіт полковник служби цивільного захисту Ігор Маладика, начальник кафедри техніки підполковник служби цивільного захисту Артем Биченко, начальник відділу науково-дослідної роботи, майор служби цивільного захисту Інна Гуріненко, доцент кафедри пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт, підполковник служби цивільного захисту Олег Мирошник, старший викладач кафедри техніки підполковник служби цивільного захисту Іван Чорномаз.
На засіданні були обговорені перспективи впровадження в практичні підрозділи результатів завершених науково-дослідних робіт у 2015 році. Також було розглянуто можливість розроблення навчальними закладами та науковими установами системи ДСНС України державних стандартів професійно-технічної освіти для підготовки спеціалістів робітничих професій для підрозділів оперативно-рятувальної служби.
Заключне питання порядку денного засідання секції стосувалося створення електронної бази навчальної літератури, виданої науковими та науково-педагогічними працівниками, відповідно до плану наукової і науково-технічної діяльності ДСНС України.

 


Кафедра пожежної тактики
та аварійно-рятувальних робіт

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10