https://www.high-endrolex.com/10 Участь у засіданні секції з пожежної та техногенної безпеки Науково-технічної ради ДСНС України | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

18.03.2016
ЧІПБ НУЦЗУ

Участь у засіданні секції з пожежної та техногенної безпеки Науково-технічної ради ДСНС України

17 березня у Департаменті державного нагляду (контролю) у сфері пожежної, техногенної безпеки та цивільного захисту ДСНС України відбулося засідання профільної секції Науково-технічної ради ДСНС України. Участь у засіданні взяла делегація інституту у складі: начальника відділу науково-дослідної роботи майора служби цивільного захисту Інни Гуріненко та начальника науково-дослідної лабораторії метрологічних випробувань екологонебезпечних середовищ майора служби цивільного захисту Віталія Нуянзіна.
Головним питанням порядку денного засідання були звіти за виконанням етапів відкритих науково-дослідних робіт. Про стан виконання двох науково-дослідних робіт, головним виконавцем яких визначений ЧІПБ ім. Героїв Чорнобиля НУЦЗ України, прозвітував В. М. Нуянзін. Під час обговорення перспектив наукової та науково-технічної діяльності, директор Департаменту полковник Олександр Щербаченко наголосив, що нагальною є потреба у розробках, які практично допоможуть удосконалити систему пожежної та техногенної безпеки.
Заключним етапом засідання секції стало обговорення змін та доповнень до нормативно-правових актів, які регламентують наукову діяльність в ДСНС України, на підставі уведеного в дію нового Закону України «Про наукову та науково-технічну діяльність».

 


ВНДР

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10