https://www.high-endrolex.com/10 Практичне заняття з навчальної дисципліни «Організація аварійно-рятувальних робіт» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

19.03.2016
ЧІПБ НУЦЗУ

Практичне заняття з навчальної дисципліни «Організація аварійно-рятувальних робіт»

З 10 до 16 березня на території навчальної пожежно-рятувальної частини інституту кафедрою пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт було проведено практичне заняття з навчальної дисципліни «Організація аварійно-рятувальних робіт». Заняття проводилося з курсантами 2 курсу факультету пожежної безпеки та факультету оперативно-рятувальних сил на тему «Порядок використання та застосування гідравлічного та пневматичного аварійно-рятувального інструменту».
Доцент кафедри пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт полковник с.ц.з. Віталій Словінський та старший викладач кафедри ПТ та АРР майор с.ц.з. Василь Кришталь докладно ознайомили вихованців з обладнанням, яке використовують рятувальники при виникненні дорожньо-транспортних пригод та інших надзвичайних ситуацій, а також дотримання заходів безпеки під час проведення рятувальних робіт.
Метою таких занять є відпрацювання практичних навиків по роботі з аварійно-рятувальним інструментом.

 



Кафедра пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10