https://www.high-endrolex.com/10 Майбутні рятувальники взяли участь у тактико-спеціальних спільних навчаннях | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

16.03.2016
ЧІПБ НУЦЗУ

Майбутні рятувальники взяли участь у тактико-спеціальних спільних навчаннях

15 березня науково-педагогічний склад та курсанти третього курсу Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України разом із працівниками Управління ДСНС України у Черкаській області взяли участь у тактико-спеціальних навчаннях на території Комунального закладу «Третя Черкаська міська лікарня швидкої медичної допомоги» Черкаської міської ради.
На першому етапі майбутні фахівці були ознайомлені з технічною характеристикою об’єкта. Другий етап навчань передбачав відпрацювання умінь рятувальників щодо проведення розвідки, встановлення безпечних шляхів евакуації, постановку техніки на вододжерела.
Окрема увага приділялась навчанню керівної ланки караулів щодо оперативного розгортання, вибору вирішального напрямку, організації рятувальних робіт та діям рятувальників в апаратах на стиснутому повітрі в умовах сильного задимлення.
За результатами проведених тренувань, робота рятувальників була оцінена керівництвом як чітка, злагоджена та професійна. Курсанти ж завдяки таким заходам в умовах, максимально наближених до реальних, мають можливість закріпити здобуті теоретичні знання і вдосконалити практичні навики та уміння.


Кафедра пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт,
сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10