https://www.high-endrolex.com/10 В інституті відбулася олімпіада з навчальної дисципліни «Організація аварійно-рятувальних робіт» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

21.03.2016
ЧІПБ НУЦЗУ

В інституті відбулася олімпіада з навчальної дисципліни «Організація аварійно-рятувальних робіт»

Минулого тижня кафедрою пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт було проведено олімпіаду з дисципліни «Організація аварійно-рятувальних робіт». Участь в олімпіаді взяли курсанти III курсу факультету пожежної безпеки та факультету оперативно-рятувальних сил.
Метою проведення олімпіади було визначення кращих курсантів для подальшої участі у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади 2015/2016 навчального року із професійно-орієнтованої дисципліни «Організація і технологія проведення пошуково-рятувальних робіт».
До складу комісії увійшли:
голова комісії – заступник начальника факультету – начальник кафедри пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт полковник служби цивільного захисту Ігор Маладика;
члени комісії – доцент кафедри ПТ та АРР полковник с.ц.з. Віталій Словінський, доцент кафедри ПТ та АРР підполковник с.ц.з. Дмитро Федоренко та старший викладач кафедри ПТ та АРР майор с.ц.з. Василь Кришталь.
Після підведення підсумків журі визначили переможців, а саме:
- I місце виборов курсант 33 навчального взводу Іван Ющук;
- II місце отримав курсант 31 навчального взводу Денис Трянов;
- III місце зайняли курсант 31 навчального взводу Євген Мусієнко та курсанти 32 навчального взводу Роман Соколюк і Сергій Деревянко.

 



Кафедра пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт,
сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10