https://www.high-endrolex.com/10 Засідання Наукового товариства | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

12.03.2016
ЧІПБ НУЦЗУ

Засідання Наукового товариства

11 березня в ЧІПБ імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України відбулося засідання Наукового товариства курсантів (студентів), ад’юнктів (аспірантів) та молодих вчених. Питанням порядку денного було формування делегацій інституту з числа курсантсько-студентської молоді, які претендували на участь у XI Міжнародній науково-практичні конференції молодих вчених, курсантів та студентів «Проблеми та перспективи розвитку системи безпеки життєдіяльності», яка відбудеться 24 березня цього року в ЛДУБЖД м. Львів та Міжнародній науково-практичній конференції молодих учених «Проблеми та перспективи забезпечення цивільного захисту», яка відбудеться з 6 до 7 квітня в НУЦЗ України м. Харків.
Також на засіданні Наукового товариства заслухали доповіді курсантів Євгена Хандуся та Анни Черняк, робота яких відібрана до ІІ туру за результатами засідання конкурсної комісії за галуззю науки «Техногенна безпека» Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт. Автори запрошенні на підсумкову науково-практичну конференцію до Львівського державного університету безпеки життєдіяльності 24 березня.
Бажаємо молодим науковцям успіхів та подальших звершень!

 



Наукове товариство інституту

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10