https://www.high-endrolex.com/10 Профорієнтаційна робота в Кам'янському та Чигиринському районах Черкаської області | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

18.03.2016
ЧІПБ НУЦЗУ

Профорієнтаційна робота в Кам'янському та Чигиринському районах Черкаської області

17 березня працівниками Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України в рамках співпраці з Управлінням у справах сім’ї молоді та спорту Черкаської ОДА було проведено профорієнтаційну роботу з вихованцями 10 класу Кам'янської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №1 та випускниками Чигиринщини (Черкаська область).
Представляли навчальний заклад старший викладач кафедри пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт підполковник с. ц. з. Неля Кибальна та викладач кафедри гуманітарних наук та іноземних мов Діана Чупанова.
Під час зустрічі майбутнім абітурієнтам було продемонстровано відеофільм про навчальний заклад. Також шкільній молоді було доведено інформацію щодо напрямів підготовки та спеціальностей, умов вступу та переваг навчання у інституті. Потенційні вступники отримали агітаційний матеріал про діяльність вишу та запрошення відвідати ЧІПБ 19 березня на День відкритих дверей.

 


Кафедра пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт,
кафедра гуманітарних наук та іноземних мов

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10