https://www.high-endrolex.com/10 З нагоди Всесвітнього Дня охорони праці в ЛДУ БЖД пройшла конференція | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

29.04.2011
ЛДУ БЖД

З нагоди Всесвітнього Дня охорони праці в ЛДУ БЖД пройшла конференція

У Львівському держаному університеті безпеки життєдіяльності пройшла ІІІ Міжвузівська науково-практична конференція курсантів, студентів, аспірантів та ад’юнктів «Проблеми та перспективи розвитку охорони праці в Україні».
Присвячена конференція Всесвітньому дню охорони праці, який святкують 28 квітня. В Україні започатковано його було відповідно до Указу Президента, у 2006 році. У світі ж цю дату відзначають з 1996 року. Починаючи з 2003 року, Міжнародна організація праці (МОП) проводить цей Всесвітній день, акцентуючи увагу на заходах із запобігання аваріям і травматизму на робочому місці.
Провідною проблемою, яка торкнулась тематики усіх доповідей є «Система управління охороною праці: шлях до постійного вдосконалення».
Організувала роботу конференції кафедра промислової безпеки та охорони праці Львівського державного університету безпеки життєдіяльності. Доповіді учасників були досить різноплановими та однаково цікавими: значення навчання з охорони праці для забезпечення належних умов праці, охорона праці в підрозділах МНС, аналіз рівня суїциду залежно від виду професійної діяльності, проблемні питання колективного договору, охорона праці жінок та багато інших пізнавальних тем.
Загалом конференція пройшла у жвавому режимі, було задано багато питань, що турбували і зацікавили слухачів.


Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10