https://www.high-endrolex.com/10 В ЛДУ БЖД обговорили проблеми формування особистості в екстремальних умовах | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

29.04.2011
ЛДУ БЖД

В ЛДУ БЖД обговорили проблеми формування особистості в екстремальних умовах

У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності МНС відбулася ІV науково-практична конференція «Особистість в екстремальних умовах». У її роботі взяли участь понад 100 чоловік з різних регіонів України.
Проректор Університету з науково-дослідної роботи Василь Ковалишин привітав учасників конференції та побажав їм плідної роботи.
Основна мета конференції - вивчення та узагальнення проблем формування особистості для діяльності в екстремальних умовах, вивчення детермінантів, які впливають на формування стресостійкості та емоційної стійкості особистості.
У рамках конференція проведені майстер-класи на тему «Стабілізація емоційного стану абонента в телефонному консультуванні», «Психодіагностичні можливості психомалюнку», «Застосування технік психологічної саморегуляції (кімната релаксації)».
Учасники конференції відзначили, що за останні роки активізувалась робота в напрямку формування особистості в екстремальних умовах,напрямку практичної психології, використання математичного апарату в психологічних дослідженнях.
Подальшого розвитку набувають зв’язки між навчальними закладами в питання психолого-педагогічної освіти, психофізіологічної роботи та психологічного супроводу практичної діяльності.
За результатами роботи конференції запропоновано здійснення таких заходів:
1. Участь в координації національних і міжнародних програм та організація більш тісного наукового співробітництва на різних рівнях.
2. Проведення у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності чергової міжнародної науково-практичної конференції з питань техногенної безпеки у 2011 році.
3. Кращі доповіді учасників конференції рекомендувати для опублікування в збірнику конференцій.
Організатори конференції впевнені в необхідності подальшої активізації і об’єднання зусиль учених і практиків різного профілю для вирішення існуючих проблем забезпечення техногенної безпеки і визначення пріоритетних напрямів на майбутнє.



Прес-служба ЛДУ БЖД МНС

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10