https://www.high-endrolex.com/10 День цивільного захисту у загальноосвітніх середніх закладах | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

29.04.2011
НУЦЗУ

День цивільного захисту у загальноосвітніх середніх закладах

28-го квітня на базі середньої загальноосвітньої школи № 121 Орджонікідзевського району  було проведено День цивільного захисту. Активну участь у проведенні загальношкільного заходу взяли керівництво соціально-психологічного факультету Національного університету цивільного захисту України, кафедра мовної підготовки, курсанти групи ПК-06-351.
Для керівництва школи та учнів старших класів було проведено  круглий стіл з демонстрацією досягнень університету в галузі підготовки майбутніх фахівців для підрозділів МНС. Також курсанти Гасан Г.І., Рудий С.О., Щербина І.Є., Херхадзе І.А. провели соціально-психологічний тренінг “Психологія і безпека” з виконанням вправ щодо надання психологічної допомоги постраждалим внаслідок різноманітних надзвичайних ситуацій.
Проведені заходи залишили яскраві враження, суттєво поглибили знання з питань цивільного захисту та вплинули на подальші роздуми учнів щодо правильного вибору майбутньої професії та можливого зв’язку з рятувальними службами системи МНС. Адміністрація школи висловила подяку керівництву університету за підготовку і виховання справжніх майбутніх рятувальників.

Кафедра мовної підготовки, прес-служба НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10