https://www.high-endrolex.com/10 Свято здоров’я | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

28.04.2011
НУЦЗУ

Свято здоров’я

28-го квітня на базі Національного університету цивільного захисту України профільна середня загальноосвітня школа № 36 провела свято «День здоров’я» для своїх вихованців. Активну участь у проведенні загальношкільного заходу взяли керівництво факультету пожежної безпеки, духовий оркестр, кращі спортсмени з пожежно-прикладного спорту навчального закладу. Свято Здоров’я було приурочене Дню Великої Перемоги. Вітаючи гостей університету, проректор з наукової роботи полковник служби цивільного захисту Володимир Андронов наголосив на винятково важливій ролі спорту у житті кожної людини, сьогоднішній потребі суспільства у фізично загартованій молоді, а також привітав присутніх із наступаючим святом – Днем Великої Перемоги, зазначивши безсмертний подвиг радянських людей у боротьбі із німецько-фашистськими загарбниками.
Школярам було вручено грамоти за спортивні досягнення у різноманітних видах спорту, а також у перемогах в малих олімпійських іграх.
Свято завжди залишає по собі незабутні враження, а тим більше, якщо воно пропагує здоровий спосіб життя.


Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото – Ігоря Котова

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10