https://www.high-endrolex.com/10 Рятувальник Ігор Приходько – знову чемпіон України | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

21.04.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

Рятувальник Ігор Приходько – знову чемпіон України

    Тренер команди з кікбоксингу Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) – майстер спорту України міжнародного класу з кікбоксингу, чемпіон Європи та кубку світу, викладач кафедри фізичної підготовки АПБ майор служби цивільного захисту Ігор Приходько знову став чемпіоном України (у ваговій категорії до 81 кг) на Чемпіонаті України з кікбоксингу серед чоловіків та жінок, що проходив у м. Суми з 14 по 17 квітня.
    Разом із майором І. Приходьком у складі збірної Черкаської області з кікбоксингу виступали четверо вихованців академії: кандидати у майстри спорту з кікбоксингу, студенти 2 курсу АПБ Артем Савенко (до 63,5 кг) та Вероніка Лук’яненко (70+ кг), а також першорозрядники – курсант 2 курсу Віталій Максимів (до 60 кг) та курсант 2 курсу Андрій Тютюнник (до 71 кг) .
    У змаганнях взяли участь близько 300 спортсменів з усіх регіонів України. В особистому заліку у своїх вагових категоріях Андрій Тютюнник став бронзовим призером Чемпіонату, а Вероніка Лук’яненко, Артем Савенко та Віталій Максимів – срібними призерами.
 


На фото: тренер зі своїми вихованцями (зліва направо: Віталій Максимів, Ігор Приходько, Андрій Тютюнник); збірна команда Черкаської області з кікбоксингу; Артем Савенко.


 

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10