https://www.high-endrolex.com/10 Курсанти АПБ взяли участь у Всеукраїнській студентській олімпіаді з теоретичної механіки | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

20.04.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

Курсанти АПБ взяли участь у Всеукраїнській студентській олімпіаді з теоретичної механіки

    Четверо курсантів факультету пожежно-рятувальної діяльності Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) –другокурсники Володимир Балицький, Людмила Малюк та третьокурсники Олена Качан і сержант служби цивільного захисту Дмитро Руденський – взяли участь в другому етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з теоретичної механіки.
    Конкурс проходив з 6 по 8 квітня в м. Києві, на базі кафедри теоретичної механіки НТУУ «Київський політехнічний інститут» серед студентів технічних (63 учасники) та класичних (17 учасників) вищих навчальних закладів України.
    В заліку вищих технічних навчальних закладів Дмитро Руденський і Людмила Малюк посіли 21 місце, а Володимир Балицький та Олена Качан – 23 місце.
    Незважаючи те, що курсанти АПБ увійшли лише в другу десятку рейтингу, їх результати можна вважати достатньо успішними, оскільки у конкурсі технічних університетів брали участь, окрім студентів самого НТУУ «Київський політехнічний інститут», вихованці таких потужних ВНЗ України, як Дніпропетровська металургійна академія, НТУ «Харківський політехнічний інститут», студенти з національних політехнічних університетів Одеси, Севастополя, Полтави та інших міст України, де теоретична механіка вивчається у значно більшому об’ємі, ніж в АПБ.

На фото: «робочі моменти» олімпіади; на останньому ряду готується до виконання завдань Дмитро Руденський.


 

Геннадій Малигін,
старший викладач кафедри
будівельних конструкцій ФППД АПБ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10