https://www.high-endrolex.com/10 Студентка АПБ Тетяна Тарасенко має нові досягнення з кульової стрільби | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

18.04.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

Студентка АПБ Тетяна Тарасенко має нові досягнення з кульової стрільби

    Студентка 2 курсу Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси), майстер спорту України міжнародного класу з кульової стрільби Тетяна Тарасенко у складі команди Черкаської області вдало виступила на Відкритому чемпіонаті України серед учнів ДЮСШ, СДЮШОР та УФК з кульової стрільби у приміщенні, 1991 року народження та молодших.
    Участь у змаганнях, що проходили з 30 березня по 4 квітня у м. Львові, взяли 33 команди.
Програма Чемпіонату включала три вправи для дівчат і юнаків: ГП-4 – пневматична гвинтівка, 40 пострілів стоячи; МГ-9 – малокаліберна гвинтівка, 60 пострілів лежачи; МГ-5 – малокаліберна гвинтівка, 60 пострілів з трьох положень: лежачи, стоячи, з коліна.
    За результатами Чемпіонату в особистому заліку Тетяна Тарасенко стала срібним призером серед 40 учасників у вправах МГ-5 (з результатом 576 очка) та МГ-9 (з результатом 592 очка), а також бронзовим призером серед 43 учасників у вправі ГП-4 (з результатом 393 очка).
У загальнокомандному заліку команда Черкаської області посіла п’яте місце.
    Тетяна Тарасенко – вихованка Черкаської КДЮСШ № 2 (директор – Дудник І.М.). Тренують молоду спортсменку – Віталій Нагній та Максим Вдовиченко (випускник АПБ, майстер спорту України міжнародного класу з кульової стрільби).
 


 

На фото: Тетяна Тарасенко
Наталія Калашник,
Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10