https://www.high-endrolex.com/10 Курсанти АПБ відзначилися на Всеукраїнському фестивалі бойових мистецтв | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

18.04.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

Курсанти АПБ відзначилися на Всеукраїнському фестивалі бойових мистецтв

    Курсанти Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) – члени Черкаського спортивного клубу бойових мистецтв «Ронін», першокурсник Сергій Шуба та другокурсники Ігор Гальчук і Дмитро Пирогов вдало виступили на Всеукраїнському фестивалі бойових мистецтв, який пройшов 17 квітня у м. Одеса.
    Участь у змаганнях, що пройшли у рамках Фестивалю, взяли представники понад 30 шкіл різних бойових мистецтв з усіх регіонів України. Черкаську область представляв лише спортивний клуб «Ронін», головним тренером якого є президент Федерації хортингу в Черкаській області, майстер спорту України міжнародного класу з карате, викладач кафедри фізичної підготовки Академії пожежної безпеки старший лейтенант служби цивільного захисту Аза Шульга.
    В особистому заліку у змаганнях з ірікумі-дзю, у розділі повноконтактного поєдинку Дмитро Пирогов став чемпіоном у ваговій категорії до 68 кг, Ігор Гальчук – чемпіоном у ваговій категорії до 75 кг, а Сергій Шуба – срібним призером у ваговій категорії до 63 кг.

 

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10