https://www.high-endrolex.com/10 В АПБ пройшов міжнародний науковий захід | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

20.04.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

В АПБ пройшов міжнародний науковий захід

    15 квітня на базі Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) пройшла III міжнародна науково-практична конференція «Організаційно-управлінські, економічні та нормативно-правові аспекти забезпечення діяльності органів управління та підрозділів МНС України», організована кафедрою економіки та управління факультету управління АПБ.
    Незважаючи на те, що метою проведення наукового заходу було визначення та обговорення сучасних проблем організаційно-управлінського, економічного та нормативно-правового характеру в діяльності органів управління та підрозділів МНС України, участь в конференції взяли не тільки молоді науковці з навчальних закладів України: Академії пожежної безпеки, Університету цивільного захисту України, Львівського державного університету безпеки життєдіяльності, Національної академії державного управління при Президентові України, Державного департаменту страхового фонду документації, Науково-дослідного, проектно-конструкторського та технологічного інституту мікрографії, Національної академії внутрішніх справ, Харківського національного університету внутрішніх справ, Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, Національного університету «Одеська юридична академія», Східноєвропейського університету економіки та менеджменту (м. Черкаси), а також і з навчальних закладів Республіки Білорусь та Росії: Гомельського інженерного інституту (Республіка Білорусь) та Московського державного університету економіки, статистики і інформатики (Росія).
    Для участі у конференції було подано 120 тез доповідей, більшість з яких є результатами досліджень, виконаних на високому науковому рівні. Під час конференції вони викликали жваві дискусії, обмін думками, пропозиції стосовно методів та напрямків подальших досліджень.
    Організатори конференції відзначили високий рівень підготовки доповідачів, які брали участь в роботі секцій конференції за напрямками:
1. Соціально-психологічні аспекти управління діяльністю органів та підрозділів МНС України;
2. Організаційно-управлінські аспекти забезпечення діяльності органів та підрозділів МНС України;
3. Проблеми фінансового та матеріально-технічного забезпечення органів та підрозділів МНС України;
4. Нормативно-правове регулювання діяльності органів та підрозділів МНС України;
5. Організація діловодства в органах управління та підрозділах МНС України.
Конференція пройшла цікаво й насичено. Всі її учасники плідно попрацювали протягом роботи секцій, збагатилися корисним досвідом та цікавими ідеями.
    За підсумками III міжнародної науково-практичної конференції «Організаційно-управлінські, економічні та нормативно-правові аспекти забезпечення діяльності органів управління та підрозділів МНС України» виданий збірник матеріалів.


 

Тетяна Кришталь,
завідувач кафедри
економіки та управління ФУ АПБ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10