https://www.high-endrolex.com/10 В Академії пожежної безпеки пройшов День відкритих дверей | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

18.04.2011
ЧІПБ НУЦЗУ

В Академії пожежної безпеки пройшов День відкритих дверей

    16 квітня в Академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України (м. Черкаси) гостинно приймали майбутніх абітурієнтів.
    Ознайомитися з навчальним закладом приїхало близько двохсот учнів випускних класів загальноосвітніх шкіл та їх батьків, а також вихованців технікумів та ліцеїв, не тільки з міст і сіл Черкащини, а й ще із семи інших областей України: Вінницької, Донецької, Кіровоградської, Київської, Миколаївської, Тернопільської та Чернігівської.
    На першому поверсі адміністративно-навчального корпусу академії до уваги гостей було представлено виставку науково-методичних досягнень кафедр, демонструвалися відеофільми про життя та діяльність навчального закладу, працювали довідково-інформаційні столи, за якими працівники академії надавали консультації щодо вступу на навчання та роздавали рекламну продукцію.
    Розподілені на групи, у супроводі гідів з числа курсантів та студентів академії, гості мали змогу ознайомитися з матеріально-технічною базою навчального закладу, побачити лекційні зали, кабінети, лабораторії, електронну бібліотеку, навчальну пожежно-рятувальну частину та спортивно-оздоровчий комплекс.
    Після екскурсії гостей запросили до просторої лекційної зали, де відбулася зустріч з проректором академії – деканом факультету цивільного захисту та техногенної безпеки Тетяною Нікітіною та секретарем приймальної комісії майором служби цивільного захисту Анатолієм Каплею, які розповіли про організацію навчального процесу в АПБ, умови проживання курсантів та студентів, правила прийому на навчання та особливості складання вступних випробувань з фізичної підготовки, а також дали відповіді на всі запитання майбутніх абітурієнтів та їх батьків.
   Завершилася зустріч концертом, яким талановито привітали присутніх учасники художньої самодіяльності академії.
    А учнів Шполянської спеціальної загальноосвітньої школи – інтернату (Черкаська область) навіть пригостили обідом у курсантській їдальні.


 

Сектор ЗГ та ЗМІ АПБ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10