https://www.high-endrolex.com/10 Випуск молодих фахівців НУЦЗУ - в ефірі Всеукраїнських ЗМІ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

10.06.2016
НУЦЗУ

Випуск молодих фахівців НУЦЗУ - в ефірі Всеукраїнських ЗМІ

450 молодих фахівців поповнили лави Держслужби України з надзвичайних ситуацій
Офіційний сайт Харківської обласної держадміністрації


10 червня в Національному університеті цивільного захисту України відбувся урочистий випуск. У церемонії вручення дипломів взяв участь заступник голови – керівник апарату ХОДА Вячеслав Аббакумов.
Він привітав молодих офіцерів та побажав їм успіхів у подальшій роботі, а також - з честю та гідністю виконувати свій професійний обов’язок.
«Сьогодення диктує нові підходи до роботи у сфері цивільного захисту, підготовки фахівців та наукових кадрів. На молодих спеціалістів небезпечної, але благородної професії рятувальників покладена висока відповідальність, адже результати їх діяльності – це примноження здобутків та традицій, слави навчального закладу та пожежно-рятувальної служби, а успіх та якісні знання - запорука безпеки, життя та здоров’я мешканців Харківської області та громадян нашої держави», - зазначив Вячеслав Аббакумов.
Ректор університету генерал-лейтенант служби цивільного захисту Володимир Садковий відмітив, що науково-педагогічні працівники навчального закладу доклали всіх зусиль, аби майбутні спеціалісти стали справжніми громадянами нашого суспільства, та побажав бути гідними звання випускника Національного університету цивільного захисту України.
«Новоспеченим спеціалістам доведеться працювати у складній обстановці, усвідомлюючи велику відповідальність перед державою та народом, ризикуючи власним життям, вести рішучу боротьбу за життя людей, збереження національного багатства і навколишнього середовища», - зазначив Володимир Садковий.
Усього дипломи бакалавра та спеціаліста отримали 450 випускників, усім їм присвоєно звання «лейтенант». 185 випускників продовжать службу у підрозділах ДСНС України. З числа випускників 38 бакалаврів - іноземні слухачі, які працюватимуть в МНС Республіки Азербайджан. Четверо курсантів після випуску продовжать службу в підрозділах університету. 56 цьогорічних випускників отримали дипломи з відзнакою. Загалом у 2016 році університет здійснив випуск понад 800 фахівців різного освітньо-кваліфікаційного рівня.


http://kharkivoda.gov.ua/news/81202

Випуск молодих фахівців Національного університету цивільного захисту України відбувся сьогодні, 10 червня, на плацу вузу.
Офіційний сайт Харківської міської ради


Дипломи бакалавра та спеціаліста отримали 451 осіб, 185 з них продовжать службу в ДСНС. Всі вони отримали звання лейтенанта.

Привітав випускників та їхніх батьків ректор НУЦЗУ Володимир Садковий.

«За роки навчання ви вже підтвердили, що немає завдань, які б ви не змогли виконати. Я дякую всьому особовому складу, вам, випускникам, викладачам за хороші результати в навчанні. Ситуація в нашій країні залишається напруженою, на сході країни триває антитерористична операція, в країні відбуваються техногенні катастрофи, і вас чекає нелегка праця - служити на благо свого народу. Тому пам'ятайте, що кожен ваш вчинок повинен бути сповнений сили духу. Пам'ятайте, що чесність, непідкупність, порядність - головні достоїнства кожного рятувальника. Вірю, що ви станете гідними продовжувачами традицій вишу, якому незабаром виповниться 90 років», - сказав Володимир Садковий.
Також випускників привітали керівники інших навчальних закладів, підрозділів ДСНС, випускники 2006 року.

Протоієрей храму святої Сіфіі - Премудрості Божої отець Андрій благословив молодих рятувальників на несення служби. На завершення урочистостей рятувальники ройшли урочистим маршем.
Зазначимо, що 56 випускників закінчили виш з відзнакою, 38 бакалаврів - іноземні слухачі, які будуть служити в МНС Республіки Азербайджан, чотири випускники будуть нести службу в підрозділах університету.

Довідка. Національний університет цивільного захисту був утворений в липні 1928 року. У процесі становлення і розвитку статус навчального закладу неодноразово змінювався - від всеукраїнських пожежно-технічних курсів до Національного університету. За роки свого існування навчальний заклад підготував понад 35 тис. висококваліфікованих фахівців пожежно-рятувальної справи. Випускники вишу відомі не тільки в Україні, а й далеко за її межами. Понад 600 випускників навчального закладу нагороджені медаллю «За відвагу на пожежі» і знаком МНС «За відвагу в надзвичайній ситуації». Багато вихованців навчального закладу за самовіддану працю, мужність та відвагу було нагороджено орденами, медалями та відзнаками Президента України та нагородами інших країн.


http://www.city.kharkov.ua/uk/news/v-universiteti-tsivilnogo-zakhistu-proyshov-vipusk-molodikh-fakhivtsiv-32106.html

Випуск у Національному університеті цивільного захисту України в Харкові
Репортаж В'ячеслава Мадієвського, Всеукраїнська агенція Укрінформ


http://photo.ukrinform.ua/ukr/current/indexa.php?asearch=TRUE&event_id=773673

Пополнение в ряды ГСЧС. В университете гражданской защиты - выпуск молодых специалистов

Репортаж Надії Тофан, ТРК Сімон

Пиротехники, пожарные и специалисты по безопасности. В Национальном университете гражданской защиты Украины состоялся 88-й выпуск студентов и курсантов. Почти 40 бакалавров – иностранные слушатели - отправятся работать в МЧС Азербайджана. Остальные молодые лейтенанты разъедутся на службу по всей Украине

Лейтенант службы гражданской защиты Алексей Ежелый окончил университет с отличием. Благодаря этому сразу же получил назначение – после выпуска он вернется в родной Краматорск в должности замначальника части. Считает, что вуз дал ему самое главное – друзей на всю жизнь.

Алексей Ежелый

выпускник Национального университета гражданской защиты Украины

Після школи, ми коли приходили в цей вуз, буле ще дітьми, можна сказати. А в університеті ми всі стали чоловіками. Ми здружилися один з одним, познайомилися з усіма людьми з різних куточків України і зараз як одна сім’я

Светлана

невеста Алексея

Горжусь, конечно, потому что пройден невероятно большой путь. И радостно, столько эмоций, что это все закончилось и хорошо. Ну, а дальше будем жить, радоваться жизни. Нас ждет его ответственная работа

Дипломы бакалавров и специалистов сегодня получили 450 человек, среди которых 185 учились по государственному заказу, а более полусотни стали отличниками в образовании.

Александр Доценко

директор Департамента персонала ГСЧС Украины

Подивіться які підготовлені наші фахівці, які наші лейтенанти. Я коли вручав дипломи – тиснув руку. Мені руку ледве не зламали. Дійсно, міцні хлопці, дійсно наша зміна і дійсно - наші фахівці тепер

Уже в ближайший понедельник выпускники приступят к службе. Молодых спасателей распределили по гарнизонам всех областей Украины – от Закарпатской до Луганской.

Владимир Садковой

ректор Национального университета гражданской защиты Украины

В первую очередь пиротехники, которых выпустили в этом году. Ребята поедут в зону АТО и будут заниматься вопросами разминирования территорий в Донецкой, Луганской областях. И абсолютно по всем направлениям, по всем нашим специальностям выпускники будут выполнять свой служебный долг. И я молю Бога, чтоб они все были живы и здоровы

Харьковские спасатели кандидатов для службы обычно подбирают за год до выпуска, и с потенциальными работниками проводят специальные встречи.

Александр Волобуев

начальник ГУ ГСЧС Украины в Харьковской области

На одной из последних встреч я задал прямой вопрос: вас кто-то сюда привел за ручку или вы сами согласились? Потому что работа у нас предрасполагает к риску и, что немаловажно, к коллективизму. Радует то, что все сказали, что они приняли осознанное решение и готовы переносить все тяготы и лишения службы

В этом году университет выпустил более 800 специалистов разного квалификационно-образовательного уровня. Всего же за время существования вуза здесь прошли обучение 40 тысяч человек. Тридцать из них стали генералами.

http://www.objectiv.tv/100616/129036.html

 

 

 




 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10