https://www.high-endrolex.com/10 І знов…МІВІНА ! | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

07.06.2016
НУЦЗУ

І знов…МІВІНА !

06 червня 2016 року доцентом кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки Оленою Шароватовою для майбутніх фахівців з охорони праці, що навчаються на 2-му курсі, у межах вивчення дисципліни «Виробнича санітарія» організоване виїзне заняття на територію ТОВ «Техноком».

Залаштунки та таємниця створення народно улюбленої вермішелі, що постачається у сотні країн світу, були досліджені другокурсниками напряму підготовки «Охорона праці» не лише як споживачами, а й як фахівцями з безпеки праці.

Фактори виробництва та спецодяг, мікроклімат та санітарний стан приміщень, засоби індивідуального захисту працюючих та знаки безпеки, а також графіки роботи та монотонність праці виявились змістовним, проте, напевне, не головним елементом даної події. Дегустація продукції, що готується у різний спосіб – запарюється, прожарюється та вариться – залишили чи не найглибше враження у присутніх на занятті.

Захоплення та можливість порівняння смаків за різною рецептурою, орієнтованою на споживачів певних країн, зумовили безліч запитань, відповіді на які, було знайдено у ході обговорення навчальних питань за передбаченою тематикою.

Можливість проходження практики, працевлаштування та старт для побудови кар’єри стали ще одними з факторів, що сформували у присутніх найпозитивніше враження від відвідування ТОВ «ТЕХНОКОМ» та вкотре підсилили мотивацію до навчання.

 

 

Олена Шароватова,

 

кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10