https://www.high-endrolex.com/10 Науковці НУЦЗУ розширюють коло своїх інтересів | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

08.06.2016
НУЦЗУ

Науковці НУЦЗУ розширюють коло своїх інтересів

Днями науковий співробітник відділу організації науково-дослідної роботи науково-дослідного центру доктор технічних наук, професор Борис Поспєлов став членом Міжнародного товариства управління в надзвичайних ситуаціях (The International Emergency Management Society (ТIEMS).
TIEMS було засновано у Вашингтоні (США) у 1993 році і є глобальним форумом для освіти, навчання, сертифікації в надзвичайних ситуаціях і ліквідації наслідків стихійних лих.
Міжнародна експертна мережа TIEMS включає в себе користувачів, проектувальників, дослідників, менеджерів, служби реагування, практиків, соціологів та інших сторін, зацікавлених у розв’язанні проблем управління в надзвичайних ситуаціях і ліквідації наслідків стихійних лих.
У рамках своєї мережі TIEMS стимулює до обміну інформацією про використання інноваційних методів та технологій запобігання та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, а також стихійного лиха. TIEMS ініціює і бере участь у науково-дослідних і дослідно-конструкторських роботах, що спрямовані на розробку та вдосконалення методів і технологій запобігання надзвичайним ситуаціям та ліквідації їх наслідків і стихійним катастрофам, займається вдосконаленням міжнародної освіти, програм підготовки та сертифікації, містить міжнародні об'єднання викладачів та інструкторів курсів з ключових тем, пов'язаних з надзвичайними ситуаціями та ліквідацією наслідків стихійних лих.
ТIEMS підтримує студентів, встановлює партнерські відносини з організаціями та установами,заохочує професіоналів;надає можливість отримати міжнародну освіту, пройти навчання та сертифікацію тощо.



Відділ організації науково-дослідної роботи
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10