https://www.high-endrolex.com/10 Курсанти НУЦЗУ - призери Всеукраїнської олімпіади з організації та проведення пошуково-рятувальних робіт. | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

04.05.2016
НУЦЗУ

Курсанти НУЦЗУ - призери Всеукраїнської олімпіади з організації та проведення пошуково-рятувальних робіт.

Протягом двох днів учасники Олімпіади намагались вибороти перемогу у двох турах. Перший тур - теоретичний, на якому учасники демонстрували свої знання з орієнтування на місцевості, надання долікарськоі допомоги, пошуку на місцевості. Крім того, учасники Олімпіади вирішували задачі з визначення міцності страхувальних ланцюгів, визначення часу на місцевості за допомогою сонця, визначення напрямків сторін горизонту за допомогою годинника і місяця, знання рятувальної техніки та інші.
На другий день практичного туру учасники Олімпіади змагались на туристичній полосі перешкод, демонстрували знання надання першої допомоги постраждалим, реанімаційні дії, роботу з пневматичним інструментом при пошуку потерпілих на завалах.
За результатами двох днів змагань друге місце виборола курсант НУЦЗУ Онацька Анастасія, яка, до речі, була єдиною дівчиною серед усіх учасників. Третє місце посів Давидхан Вячеслав - курсант 2 курсу НУЦЗУ.


Вітаємо команду з гарним виступом на Олімпіаді!
Валентин Сипавін, викладач курсів рятувальної та спеціальної підготовки НУЦЗУ

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10