https://www.high-endrolex.com/10 29.04 - фахівці НУЦЗУ проведуть «надзвичайні» заняття в інтернаті для дітей з вадами слуху. Акредитація ЗМІ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

27.04.2016
НУЦЗУ

29.04 - фахівці НУЦЗУ проведуть «надзвичайні» заняття в інтернаті для дітей з вадами слуху. Акредитація ЗМІ

29 квітня о 10.00 фахівці Національного університету цивільного захисту України проведуть практичні заняття з безпеки життєдіяльності у рамках Дня цивільного захисту для школярів та викладачів Харківського спеціалізованого навчально-виховного комплексу для дітей із вадами слуху.
Спеціалісти університету проведуть евакуацію дітей та дорослих із «небезпечних» зон, врятують умовного постраждалого з 3-го поверху будівлі, проведуть заняття з алгоритму дій при виявленні вибухонебезпечних предметів та при радіаційному і хімічному ураженні, продемонструють гасіння реальної пожежі та пожежно-рятувальну техніку в дії, а також проведуть майстер-клас з правил поведінки пересічних громадян на воді та біля водоймищ.
Захід розпочнеться о 10.00 по вул. Архітекторів, 36-а. Акредитація ЗМІ триватиме до 17.00 28 квітня за тел.: (057)707-34-59.
Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10