https://www.high-endrolex.com/10 В НУЦЗУ понад 100 науковців з різних регіонів України обговорили питання щодо державного управління у сфері цивільного захисту | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

29.04.2016
НУЦЗУ

В НУЦЗУ понад 100 науковців з різних регіонів України обговорили питання щодо державного управління у сфері цивільного захисту

28-29 квітня в Національному університеті цивільного захисту України відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Державне управління у сфері цивільного захисту: наука, освіта, практика», організатором якої є навчально-науково-виробничий центр та факультет цивільного захисту.
Понад 100 науковців з різних регіонів України обговорили нагальні питання щодо державного управління у сфері цивільного захисту, прийняття державно-управлінських рішень в умовах сучасних викликів, проблемно-орієнтованого підходу до формування та реалізації державної політики у сфері вищої освіти тощо.
В режимі відеоконференцзв’язку до учасників заходу звернувся від Голови Державної служби України з надзвичайних ситуацій Миколи Чечоткіна директор Департаменту персоналу Олександр Доценко: «…Проведення такого широкомасштабного заходу вже стало доброю традицією в Національному університеті цивільного захисту України, а його актуальність та значущість в сучасному науковому просторі не викликає сумнівів. Керівництво ДСНС України цінує внесок науково-педагогічного складу університету та навчально-науково-виробничого центру у вирішення актуальних питань державного управління у сфері цивільного захисту. Приємно визначити участь у конференції провідних науковців та практиків державного управління, представників органів місцевого самоврядування, науково-педагогічних працівників, аспірантів вищих навчальних закладів з усіх регіонів нашої країни. Їх інтерес до проблем державного управління у сфері цивільного захисту свідчить про важливість і актуальність питань, які плануються до обговорення на цьому заході. Вважаю, що саме плідна співпраця науковців та практиків дозволить забезпечити високу ефективність функціонування системи державного управління…».
Вітав учасників Всеукраїнської науково-практичної конференції проректор з наукової роботи університету полковник служби цивільного захисту України Володимир Андронов і бажав їм плідних результатів.
Також у режимі в режимі відеоконференцзв’язку до учасників заходу звернулись ректор Поморської Академії у Слупську (Польща), доктор історичних наук, професор Роман Дрозд та ректор Чорноморського державного університету ім. П. Могили, доктор технічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України Леонід Клименко.
Після пленарного засідання робота конференції тривала у секціях: «Механізми формування та реалізації державної політики у сфері реформування вищої освіти», «Державні механізми забезпечення якості вищої професійної освіти, «Державне регулювання розвитку дистанційної освіти для підготовки конкурентоспроможних фахівців», «Механізми державного управління в соціальній сфері», «Механізми державного управління в екологічній сфері», «Правові й економічні аспекти державного управління у сфері підготовки фахівців цивільного захисту», «Державна політика захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій та запобігання їх виникненню», «Організаційно-правові, соціально-економічні та психолого-педагогічні засади державного управління у сфері цивільного захисту».

 

Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ, фото - Ігоря Котова

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10