https://www.high-endrolex.com/10 28.04 – в НУЦЗУ відбудеться Всеукраїнська науково-практична конференція «Державне управління у сфері цивільного захисту: наука, освіта, практика». Акредитація ЗМІ | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

26.04.2016
НУЦЗУ

28.04 – в НУЦЗУ відбудеться Всеукраїнська науково-практична конференція «Державне управління у сфері цивільного захисту: наука, освіта, практика». Акредитація ЗМІ

28 квітня в Національному університеті цивільного захисту України відбудеться Всеукраїнська науково-практична конференція «Державне управління у сфері цивільного захисту: наука, освіта, практика», організатором якої є навчально-науково-виробничий центр навчального закладу.
Науковці з різних регіонів України обговорять питання державного управління у сфері цивільного захисту. В режимі відеоконференцзв’язку до учасників заходу звернуться Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій Микола Чечоткін, директор Департаменту науки і освіти Харківської обласної державної адміністрації Анатолій Бабічев, виконуючий обов'язки начальника Інституту державного управління у сфері цивільного захисту, доктор наук з державного управління, доцент Петро Волянський, ректор Чорноморського державного університету ім. П. Могили, доктор технічних наук, професор, заслужений діяч науки і техніки України Леонід Клименко.
Після пленарного засідання робота конференції триватиме у секціях: «Механізми формування та реалізації державної політики у сфері реформування вищої освіти», «Державні механізми забезпечення якості вищої професійної освіти, «Державне регулювання розвитку дистанційної освіти для підготовки конкурентоспроможних фахівців», «Механізми державного управління в соціальній сфері», «Механізми державного управління в екологічній сфері», «Правові й економічні аспекти державного управління у сфері підготовки фахівців цивільного захисту», «Державна політика захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій та запобігання їх виникненню», «Організаційно-правові, соціально-економічні та психолого-педагогічні засади державного управління у сфері цивільного захисту».
Розпочнеться захід о 10.00 по вул. Чернишевська, 94.
Акредитація ЗМІ триватиме до 17.00 27 квітня за тел..: (057)707-34-59.
Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ

 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10