https://www.high-endrolex.com/10 Слухачі магістратури НУЦЗУ взяли участь у проведенні Дня цивільного захисту в Мереф'янській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 Харківської районної ради | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

26.04.2016
НУЦЗУ

Слухачі магістратури НУЦЗУ взяли участь у проведенні Дня цивільного захисту в Мереф'янській ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 Харківської районної ради

25 квітня слухачі магістратури та доцент кафедри управління та організації діяльності у сфері цивільного захисту Національного університету цивільного захисту України Ященко О.А провели заняття для учнів Мереф'янської ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 Харківської районної ради з теми «Надзвичайні ситуації. Порядок дії у разі їх загрози або виникнення”.
Під час зустрічі доцент кафедри старший лейтенант служби цивільного захисту Ященко О.А. та слухачі магістратури лейтенант служби цивільного захисту Живодьор М.М. і лейтенант служби цивільного захисту Пахомов В.В. ознайомили школярів із вибухонебезпечними предметами та правилами поведінки з ними. В рамках заходу діти та адміністрація відпрацювали дії щодо евакуації з навчального закладу, навчились правилам поведінки на випадок виникнення непередбачувано події чи ситуації.
Наприкінці зустрічі школярі подякували гостям та пообіцяли, що завжди дотримуватимуться правил безпечної поведінки та ніколи не допустять, щоб в їх будинку виникла пожежа або інші надзвичайні ситуації. В свою чергу, представники Національного університету цивільного захисту України побажали школярам безпечного та безтурботного дитинства.
З учнями випускних класів проведено профорієнтаційну роботу, в ході якої доведено правила вступу до НУЦЗУ.




Стародубцева Генрієтта, слухач магістратури управління НУЦЗУ, Вікторія Коленко – прес-служба, фото – Сергій Пахомов.



 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10