https://www.high-endrolex.com/10 Взірцеві підприємства для майбутніх фахівців з охорони праці як приклад рівня якості і безпеки | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

26.04.2016
НУЦЗУ

Взірцеві підприємства для майбутніх фахівців з охорони праці як приклад рівня якості і безпеки

Уже традиційно цикл виїзних занять для другокурсників напряму підготовки «Охорона праці» Національного університету цивільного захисту України при вивченні дисципліни «Виробнича санітарія» завершено на взірцевому з питань безпеки праці підприємстві «Філіп Морріс Україна»
Загальновідомо, що у 2006 році у Харкові було відкрито новий сучасний виробничий центр провідної міжнародної тютюнової компанії Philip Morris International (PМІ). Саме його з метою вивчення різнобічних особливостей виробничої санітарії відвідали другокурсники НУЦЗУ напряму підготовки «Охорона праці» на чолі з доцентом кафедри охорони праці та техногенно-екологічної безпеки Оленою Шароватовою.

 

Під час заняття курсанти та студенти аналізували та наочно спостерігали реальні виміри особливостей міжнародного стандарту системи менеджменту охорони праці та виробничої безпеки, а також міжнародно-визнаного стандарту, який встановлює вимоги до системи екологічного менеджменту. Вдалося зафіксувати і позитивну динаміку відсутності нещасних випадків на підприємстві, яке вже понад тисячу днів працює без подібних фактів.

Детальний вступний інструктаж, використання засобів індивідуального захисту, спеціальної аудіогарнітури в умовах виробництва з наявністю відповідних шкідливих і небезпечних факторів, а також просто щира гостинність приймаючої сторони сприяли емоційним сплескам, захопленню реальністю та, вочевидь, зміцненню мотивації курсантів та студентів до навчання, а також професійного саморозвитку. Фахові відповіді на запитання, що виникали, та окреслення шляхів працевлаштування сформували у відвідувачів підприємства «Філіп Морріс Україна» стійке прагнення досягнення гармонійності у становленні власної особистості.

 

 

Офіційно про «Філіп Морріс Інтернешнл» на

http://www.pmi.com/ru_ru/pages/homepage.aspx

 

Кар’єрні можливості для студентів та випускників на

http://rabota.ua/company1063/stu2013.htm

 

Олена Шароватова,

 

кафедра охорони праці та техногенно-екологічної безпеки

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10