https://www.high-endrolex.com/10 «Вісник Національного університету цивільного захисту України. Серія: Державне управління» включено до RePEc | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

01.03.2016
НУЦЗУ

«Вісник Національного університету цивільного захисту України. Серія: Державне управління» включено до RePEc

В результаті проведеної роботи Навчально-науково-виробничим центром та його науковим відділом з проблем державної безпеки під керівництвом доктора наук з державного управління доцента В.Ю. Стрельцова у лютому 2016 року RePEc (Research Papers in Economics) присвоїв унікальний ідентифікаційний код «vnu» фаховому збірнику наукових праць «Вісник Національного університету цивільного захисту України. Серія: Державне управління». Вісник став першим науковим виданням ДСНС України та п’ятим науковим виданням України, яке отримало від RePEc такий міжнародний код з трьох літер. За ним можна відшукати архіви всіх номерів Вісника у RePEc, як міжнародній бібліографічній базі даних журнальних статей, книг, програмних компонентів тощо (http://www.repec.org/ ). Її було створено в червні 1997 року на внески волонтерів шляхом об’єднання спільних зусиль дослідників з 87 країн. Ідея цього Інтернет-проекту – децентралізована бібліографічна база даних наукових розробок, зібраних зі всього світу, що має сприяти поліпшенню та поширенню наукових досліджень у галузі економіки і суміжних наук, до яких відноситься «Державне управління».
Бібліографічна база даних RePEc знаходиться у вільному доступі і використовується іншими службами та базами, зокрема Econlit (Базою Американської економічної асоціації), Google Scholar тощо. При цьому RePEc не містить повних текстів статей журналів, але дозволяє їх індексувати.
На сьогодні в RePEc архіви своїх номерів розмістило 2300 наукових журналів. Навчально-науково-виробничий центр НУЦЗУ став частиною цієї ініціативи, надавши до цієї бази метадані 120 статей, розміщених у Віснику протягом 2014–2016 рр. (http://nuczu.edu.ua/sciencearchive/PublicAdministration/ ). У них висвітлено питання антикризового державного управління, екологічного менеджменту, економіки, системи безпеки та сфери цивільного захисту.


Навчально-науково-виробничий центр, прес-служба НУЦЗУ 
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10