https://www.high-endrolex.com/10 Кафедра пожежної і техногенної безпеки обє’ктів та технологій НУЦЗУ взяла участь в акції «Вища школа Харківщини – сільському абітурієнту» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

26.02.2016
НУЦЗУ

Кафедра пожежної і техногенної безпеки обє’ктів та технологій НУЦЗУ взяла участь в акції «Вища школа Харківщини – сільському абітурієнту»

25 лютого 2016 року співробітники кафедри пожежної і техногенної безпеки обє’ктів та технологій факультету пожежної безпеки Національного університету цивільного захисту України взяли участь в акції «Вища школа Харківщини – сільскому абітурієнту» з метою проведення профорієнтаційної роботи серед випускників навчальних закладів області в м. Первомайський, яку проводили Департамент науки та освіти Харківської обласної державної адміністрації спільно з Радою ректорів вищих навчальних закладів III-IV рівнів акредитації Харківського регіону. На зістріч прибули близько 400 випусників шкіл Первомайського району. НУЦЗУ представили викладач кафедри пожежної і техногенної безпеки обє’ктів та технологій майор служби цивільного захисту Костянтин Афанасенко, старший викладач цієї ж кафедри Олексій Роянов та голова студентської ради університету Олександр Руснак. На зустрічі майбутнім абітурієнтам було представлено фільм про Національний університет цивільного захисту України, його багату історію, ознайомлено присутніх із переліком спеціальностей, за якими навчають фахівців ДСНС, детально було роз’яснено умови вступу до НУЦЗУ у 2016 році.


Олексій Роянов, кафедра пожежної і техногенної безпеки обє’ктів та технологій, Вікторія Коленко, прес-служба НУЦЗУ



 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10