https://www.high-endrolex.com/10 Науковці НУЦЗУ взяли участь в роботі online конференції | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

26.02.2016
НУЦЗУ

Науковці НУЦЗУ взяли участь в роботі online конференції

26 лютого на базі Державного закладу освіти «Гомельський інженерний інститут» МНС Республіки Білорусь проводиться Міжнародна науково-практична online конференція «Актуальные вопросы анализа пожарной опасности производственных и складских помещений».
Курсант 4-го курсу факультету цивільного захисту Станіслав Порока (науковий керівник – доцент кафедри наглядово-профілактичної діяльності факультету цивільного захисту Олексій Васильченко) в режимі відеоконференції виступив з доповіддю з теми «Особливості руху ударної хвилі в комунікаційних приміщеннях». У доповіді молодий науковець запропонував модель, яка дозволяє обґрунтувати спосіб підвищення безпеки в комунікаційних приміщеннях будівель з підвищеною вибухонебезпекою. В обговоренні проблемних питань за темою конференції взяли участь також курсанти факультету пожежної безпеки – члени наукового товариства університету.
Бажаємо молодим науковцям університету подальших успіхів у дослідницькій діяльності.

Відділ організації науково-дослідної роботи, прес-служба НУЦЗУ,
фото Дар'ї Ахмадуліної
 

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10