https://www.high-endrolex.com/10 Екскурсія навчальним закладом | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

22.09.2014
ЧІПБ НУЦЗУ

Екскурсія навчальним закладом

19 вересня на території інституту представниками курсантсько-студентського самоврядування була проведена екскурсія для дітей, які знаходяться на санаторно-курортному лікуванні в Комунальному закладу «Обласний дитячий санаторій «Пролісок»».
Для маленьких гостей подорож розпочалася з музею, в якому їх ознайомили з історією навчального закладу та показали цікаві експонати. Побували діти і в навчальному корпусі, де їм було представлено оновлений хол з фотопортретами генералів – випускників інституту та навчальні аудиторії.
Продовжилась екскурсія біля Монументу Героям Чорнобиля, де присутнім детально розповіли про страшне атомне лихо, що сталося 1986 року, про героїчний подвиг Володимира Правика та Віктора Кібенка, які першими стали на захист держави та безпеки людей.
Приємним та цікавим етапом подорожі навчальним закладом для дітей стало відвідання навчальної пожежно-рятувальної частини. Одягнувши бойовий одяг, усі охочі фотографувалися біля рятувальної техніки та розглядали обладнання автомобілів.

 

 





Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10