https://www.high-endrolex.com/10 Дорогі курсанти та студенти! Шановні працівники інституту! | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

01.09.2014
ЧІПБ НУЦЗУ

Дорогі курсанти та студенти! Шановні працівники інституту!

Щиро вітаю Вас з Днем знань! Це всенародне свято приходить до нас разом із початком нового навчального року, коли перед курсантами та студентами знову гостинно відчиняються двері Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля.
Наші вихованці є спадкоємцями традицій мужності, звитяги, справжньої офіцерської честі, що завжди були ознакою нашого навчального закладу.
Найщиріші слова подяки професорсько-викладацькому складу, який щедро ділиться з курсантами та студентами своїми знаннями. Ваша мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя.
Сподіваюся, що День знань стане для усього колективу інституту початком нових досягнень та здобутків.
Бажаю вихованцям інституту натхнення на добру науку та плідну працю! Бажаю підкорити нові вершини знань, досягти омріяної мети, зустріти справжніх і надійних друзів та наполегливо наближатись до заповітного диплома про вищу освіту та першого офіцерського звання – «лейтенант служби цивільного захисту».
Нехай світлим, радісним і плідним буде кожен Ваш крок. Переконаний, ваші здібності, талант, високі патріотичні почуття стануть запорукою нових визначних успіхів, котрими пишатиметься Україна.
 

 



Проректор Національного університету –
начальник Черкаського інституту
пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля
генерал-майор с.ц.з. Василь Миколайович Андрієнко

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10