https://www.high-endrolex.com/10 Нагородження працівників, курсантів та студентів інституту | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

16.09.2014
ЧІПБ НУЦЗУ

Нагородження працівників, курсантів та студентів інституту

16 вересня під час ранкового розводу на плацу навчального закладу проректор Національного університету – начальник Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля генерал-майор служби цивільного захисту Василь Миколайович Андрієнко до Дня рятівника нагородив працівників, курсантів та студентів.
За високий професіоналізм, сміливі та рішучі дії під час гасіння пожежі вантажного потягу № 1468 на залізничній станції «Городище» грамотами Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Городищенської районної державної адміністрації, Городищенської міської та районної рад було нагороджено курсантів та працівників інституту.
За традицією, до Дня рятівника Василь Миколайович нагородив грамотами інституту та оголосив подяку працівникам, курсантам та студентам, а кращим вихованцям було вручено фотокартки із зображенням їх біля розгорнутого прапора навчального закладу.
Грамоти також отримали і переможці спортивних змагань, що проходили 13 вересня на спортивно-розважальному комплексі «Бочка», серед факультетів інституту з нагоди Дня фізичної культури та спорту України.
Щороку в інституті проводять конкурс професійної майстерності «Кращий за професією». Усі переможці отримали дипломи за номінаціями: «Кращий науковець», «Кращий начальник відділу(сектору)», «Краща кафедра», «Кращий професор», «Кращий науковець», «Кращий викладач» «Кращий курсант», «Кращий студент», «Кращий спортсмен року» та інші.

 

 


Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10