https://www.high-endrolex.com/10 Зустріч з практичними працівниками до «Дня рятівника» | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

17.09.2014
ЧІПБ НУЦЗУ

Зустріч з практичними працівниками до «Дня рятівника»

17 вересня рятувальники відзначають своє професійне свято. Тому не випадково на передодні, 16 вересня, з нагоди професійного свята науково-педагогічними працівниками кафедри економіки та управління було організовано зустріч із заступником начальника відділу організації заходів цивільного захисту Управління ДСНС України у Черкаській області полковником служби цивільного захисту Олександром Володимировичем Бабаком.
Відповідні заходи було проведено з курсантами першого курсу факультету цивільного захисту та управління, які нещодавно вступили до лав Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля за напрямом підготовки «Цивільний захист». Олександр Володимирович подякував першокурсникам за вибір мужньої та відповідальної професії рятувальника, окреслив основне коло завдань, що стоять перед службою цивільного захисту і привітав з професійним святом. Курсанти отримали незабутні враження від зустрічі і цінний життєвий досвід.

 



Доцент кафедри економіки та управління
майор с.ц.з. Костянтин Юрченко

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10