https://www.high-endrolex.com/10 23 серпня – День Державного Прапора України | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

23.08.2014
ЧІПБ НУЦЗУ

23 серпня – День Державного Прапора України

Наприкінці серпня українці святкують найважливіші для нашої держави події: День Державного Прапора України та День Незалежності України. У 1991 році ми отримали довгоочікувану державу із усіма необхідними атрибутами. Окрім гімну, герба і території, українці пишаються державним прапором, що є символом родючості і безкрайньої свободи.
Сьогодні на плацу інституту пройшли урочисті заходи з нагоди вищевикладених державних свят. З вітальним словом до присутніх звернувся проректор Національного університету – начальник Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля генерал-майор служби цивільного захисту Василь Миколайович Андрієнко, який зазначив: «Державний прапор – це символ духу і свободи нашої країни. Це символ всіх головних етапів і звершень, які сталися протягом 23 років незалежної України. Наш прапор оточений багатовіковою славою, він вінчав великі перемоги, найважливіші події в житті країни. Патріотизм, любов до Батьківщини, почуття національного єднання народжуються в наших серцях, коли звучить державний гімн і майорить державний прапор».
За зразкове виконання службових обов’язків, високий професіоналізм, значні досягнення у службовій діяльності та з нагоди відзначення Дня Незалежності України грамотами Державної служби України з надзвичайних ситуацій та Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля було нагороджено 24 кращих працівники інституту.
Після урочистостей в інституті особовий склад навчального закладу на чолі з Василем Миколайовичем взяв участь у громадських заходах, що пройшли у центрі міста Черкаси з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України.

 

 




Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10