https://www.high-endrolex.com/10 Представники інституту взяли участь у ліквідації надзвичайної ситуації | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

22.08.2014
ЧІПБ НУЦЗУ

Представники інституту взяли участь у ліквідації надзвичайної ситуації

22 серпня о 06:35 на залізничній станції «Городище», за попередніми даними, внаслідок сходу з рейок 20 цистерн, стався розлив нафтопродуктів та загоряння 11 цистерн із локомотивом. Всього у складі потягу перебувало 35 цистерн.
До ліквідації пожежі всього залучено 46 одиниць техніки та 230 осіб, з них від ДСНС України 36 одиниць техніки та 190 осіб особового складу. Координацію дій з ліквідації надзвичайної ситуації безпосередньо на місці здійснював Голова Державної служби України з надзвичайних ситуацій полковник служби цивільного захисту Сергій Станіславович Бочковський.
У ліквідації надзвичайної ситуації було задіяно також 50 курсантів та 3 одиниці техніки Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля під керівництвом проректора Національного університету – начальника Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля генерал-майора служби цивільного захисту Василя Миколайовича Андрієнка.
Додатково залучено сили та засоби Київського та Кіровоградського гарнізонів ДСНС України у складі 6 пожежно-рятувальних відділень на автоцистернах та пінний хід. Від Укрзалізниці до ліквідації пожежі залучено 3 пожежні потяги.
Пожежа локалізована о 09:50, ліквідована о 10:42. Під час ліквідації загоряння пожежно-рятувальними підрозділами проводилися пінні атаки та захист розташованих поруч будівель та споруд.

 




Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10