https://www.high-endrolex.com/10 75 – річчя ветерана навчального закладу | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

19.08.2014
ЧІПБ НУЦЗУ

75 – річчя ветерана навчального закладу

Вже досить давно в інституті стало доброю традицією приділяти увагу та допомагати ветеранам навчального закладу. Керівництво та вихованці з повагою ставляться до них, запрошують їх на заняття, які проводяться з курсантами, відвідують, вітають зі святами. Нещодавно актив курсантсько-студентського самоврядування разом з Головою ветеранської ради інституту Андрієм Антоновичем Сіпком привітали ветерана нашого навчального закладу Валерія Григоровича Некору з 75-річним ювілеєм.
Валерій Григорович народився 17 серпня 1939 року в місті Ленінград (Санкт-Петербург). В 1985 році він був призначений на посаду заступника начальника Черкаського пожежно-технічного училища МВС СССР по політичній частині. Близько десяти років присвятив себе роботі з кадрами навчального закладу. В 1996 році з посади проректора училища по кадрам – начальника відділу кадрів ЧПТУ МВС України вийшов на пенсію.
Вітаємо Валерія Григоровича з ювілеєм, бажаємо міцного здоров’я, довгих літ життя та сімейного благополуччя.

Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10