https://www.high-endrolex.com/10 В інституті стартував табірний збір | Новини | Науково-освітній портал ВУЗів Державної служби України з надзвичайних ситуацій

RSS

Новини навчальних закладів

14.08.2014
ЧІПБ НУЦЗУ

В інституті стартував табірний збір

13 серпня в Черкаському інституті пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля стартував табірний збір. Першокурсники та їх батьки для реєстрації зібралися біля входу в навчальний заклад. Потім вони в центрі культури та дозвілля зустрілися з керівним складом інституту на чолі з проректором Національного університету – начальником Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля генерал-майором служби цивільного захисту Василем Миколайовичем Андрієнком.
На підставі Правил прийому до вищого навчального закладу – Черкаського інституту пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля НУЦЗ України – у 2014 році наказом начальника інституту №171 від 05.08.2014 року курсантами першого курсу денної форми навчання (за державним замовленням) зараховано 140 осіб.
Навчальний заклад пишається своїми випускниками. Тут виховали 22 генерали, деякі з них очолюють підрозділи обласних управлінь ДСНС України. Знання, які отримають майбутні офіцери в стінах інституту, дають можливість працювати в широкому полі діяльності і в різних сферах.
Василь Миколайович розповів про умови проживання та навчання курсантів інституту, можливості розвитку їх наукових, спортивних та творчих талантів.
Очільник запевнив батьків першокурсників, що для отримання якісної освіти інститут має всі умови, починаючи від матеріально-технічної бази і закінчуючи досвідченим професорсько-викладацьким складом.
По завершенню зібрання курсанти зустрілися з представниками керівного складу своїх факультетів та курсів. Після проходження двотижневого табірного збору, який дасть змогу адаптуватися до розпорядку дня інституту та несення служби, вони продовжать навчання на першому курсі.

Сектор зв’язків зі ЗМІ та роботи з громадськістю

http://nuczu.edu.ua

Повернутися до списку новин

Календар новин

Ви можете переглянути новини за вибраний рік та місяць.

Відправити

Новини закладів освіти та наукових установ

Виберіть одне з посилань для пере­гля­ду новин від кожного начального за­кладу окремо.

https://www.high-endrolex.com/10